Frisholmvej 13, 8653 Them | Tlf. 33 15 15 16

Bagswim

Them Svømmehal er et moderne svømmecenter med plads til alle former for svømning og leg.

  • 25 m. svømme-/konkurrence bassin med 27° varmt vand 
  • Stort varmtvandsbassin med 34° varmt vand
  • Børnebassin med 32° varmt vand
  • Sauna i de 2 store omklædningsrum samt i wellness
  • 200 m2 wellness område 45 prs. gussauna
  • Eventyrland for de 0-5 årige med 34° varmt vand
  • 14 prs. spa bad med masser af bobler, og 37° varmt vand
  • Koldtvandskar med 12° vand Stor solhave
Eventyrbad
4
Spa Med Mennesker
Wellness 2 2
Mg 2869
Mg 2843
2
Sauna Med Haandklaeder

Priser

Morgensvømning

Se solen stå op - og nyd den gratis kaffe på bassinkanten. 
morgensvømning mandag, onsdag og fredag.

alle dage fra kl. 06:00 til 08:00

Efter at have pisket vandet til skum i konkurrence bassinet, kan du slappe af og nyde de masserende bobler i spabadet. Eller gå i det varme bassin, hvor vi serverer kaffe på bassinkanten. 
Der er selvfølgelig også mulighed for at svømme og dyrke lidt afspænding i det varme vand eller bare slappe af i saunaen i wellness området.

Spa Med Mennesker

Fredagshygge - kurbad

Kurbadsaften fredag kl. 19:15 - 21:30 - kun for voksne Svømmehallen er oplyst af levende lys langs bassinkanterne, og der spilles dæmpet og afslappende hyggemusik. Der er gratis snacks og der kan købes et glas køligt vin, øl eller vand Spabadet kører 4 gange i timen af 10 min. varighed. Der køres gus i den store sauna af certificerede gusmestre hver 1/2 time.

Efter et godt gus hop under bruseren, og prøv derefter det kolde gys i koldtvandskaret - indgnid dig derefter grundigt med det opstillede bodyscrub med varierende æteriske olier (undgå øjne), når det begynder at "krible" i huden, skyl dig grundigt igen og nyd en tur mere i saunaen. Eller tage dig en svømmetur i skæret fra de levende lys på bassinkanten.

Det er starten på en rigtig god weekend.

Img 0434

Aquapunkt

Det koster kun en billet til svømmehallen.

Har du et ømt punkt? se mere her.


Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler. De ømme punkter er kroppens signal til dig om, at kronisk muskel- og skeletsygdom kan være på vej. Men den nyeste forskning peger på, at du kan gøre noget ved problemet, hvis du træner.
Træning i vand - det virker
Vand er en fantastisk makker, når du vil træne dine ømme punkter - på én gang nænsomt og effektivt. Derfor har Gigtforeningen udviklet AquaPunkt - en træningsserie for alle, der holder af at komme i svømmehal - baseret på vores solide viden om træning i vand.

AquaMama - vandtræning for gravide

AquaPunkt har lanceret en ny træningsserie.

Serien hedder AquaMama og er udviklet til gravide.

Læs mere om AquaMama

5 GODE GRUNDE TIL AT TRÆNE AQUAPUNKT I SVØMMEHAL:

1. Træning i vand letter belastningen på de ømme led.Opdriften i vandet betyder, at der ikke er så stor belastning på led og muskler. Derfor kan du træne effektivt uden smerter og uden at overbelaste de i forvejen ømme led og muskler.
Når du står i vandet, vil opdriften altid forsøge at presse kroppen opad. Jo mere af kroppen, der er i vand, jo større er opdriften - og er du overvægtig, hjælper vandet med at tage noget af vægten. Du bliver nærmest vægtløs. Opdriften fungerer altså som en slags omvendt tyngdekraft.

Her kan du se, hvad din vægt på land svarer til i vandet (vand til halsen):
65 kg = 9 kg
75 kg = 11 kg
85 kg = 13 kg


2. Vand giver dine muskler modstand, der gør dem stærkere.Du kan selv tilpasse modstanden i vandet ved at sætte tempoet op eller ned: Jo hurtigere bevægelsen udføres, desto mere modstand giver vandet. Også træningsredskaberne kan være med til at øge modstanden - f.eks. når du presser en skumvægt ned gennem vandet.


3. Træning i vand støtter og giver tryghed.Vandet støtter dine bevægelser, så træningen er mere skånsom end på land. F.eks. kan vandet hjælpe med at holde armen oppe, mens du træner skulderen. Samtidig giver vandet tryghed. Du kan ikke overbelaste dine led - og har du problemer med at holde balancen, hjælper vandet med at støtte dig, og det gør ikke ondt at falde!

4. Træn alene eller sammen - når det passer dig.I en travl hverdag kan det være svært at få motionsaktiviteterne til at passe ind i skemaet. AquaPunkt er hurtigt, effektivt og fleksibelt. Hver øvelsesserie tager bare omkring fem minutter, og du kan træne, når du vil - uden faste holdtider.

Du kan også have børnene med, mens du træner. Med AquaPlay, som er udviklet til især familier og andre grupper, kan I dyste på lige fod og have det sjovt, samtidig med at I får rørt jer.
Se Aquaplay øvelser her:


5. Og så er det gratis...AquaPunkt er et gratis tilbud fra Gigtforeningen til alle svømmehalsbrugere. Du behøver ikke at investere i udstyr og redskaber - det findes alt sammen i svømmehallen. 

Aquapunkt

Saunagus og events

Saunagus en total oplevelse.

I vores wellness afdeling finder du også vores 22 personers store sauna med skiftende lys, stjernehimmel, finske ler sten, og udsigt gennem de store røgfarvede glasvægge til marker og resten af wellness afdelingen.

Vi laver enkelte gus i de offentlige åbningstider om aftenen. De varierer lidt fra uge til uge men du kan altid finde en update ved at klikke her.

Vore gusmestre er certificerede gennem   vi sætter en stor ære i at give dig en totaloplevelse med noget for alle sanser.

Smagssansen med evt. et bolsje eller en is.

Lugtesansen med duften af de æteriske olier. Høresansen med den helt rigtige musik. 

Synsansen bliver tilfredsstillet af den smukt udførte sauna og de bløde behagelige svingteknikker gusmestrene laver. 

Følesansen er på arbejde med den skiftende varme/luftfugtighed der prikker overalt på kroppen.

Det hele er nøje afstemt af gusmestrene.

Gusevents.

Vi vil afholde særlige gusevents minimum en gang om måneden disse events vil variere i tid, udførelse, og pris. Nogle med spisning andre uden osv. næste event kan du altid finde ved at klikke her  eller meld dig til vores Facebook gruppe her:  

Dit eget event.

Du kan også få lavet dit helt eget event, vi skræddersyer gerne et privat event lige præcis til dig. Det kan eksempelvis være: 

Firma event oplev dine kollegaer på en ny måde.

Sportsklub event evt. efter et godt race.

Herreturen evt. grill og gus.

Pigeturen evt. tapas og bodyscrub.

Polterabend. 

Mindfull event evt. med trinvis meditation. 

Det er kun din fantasi der sætter grænsen.

kontakt os på dennis@themhallerne.dk for mere info.

Gus Action
Udviklet af attityde.dk