Frisholmvej 13, 8653 Them | Tlf. 33 15 15 16

Templer, TukTuks, og Transformation

– Fortællinger fra en dansk velgørenhedsmedarbejder i Cambodja.

Tid og Sted: mandag d. 17. juni kl. 19.00, i Themhallerne

Arrangør: Themhallerne og REACH Siem Reap
Billetkøb: Billetter kan købes på forhånd her. De kan dog også købes i døren på dagen. Billetpris er 50 kr. per person, hvor det samlede beløb går ubeskåret til velgørenhedsorganisationen REACH Siem Reap i Cambodja.

Beskrivelse:

Få et unikt indblik i Cambodjas fascinerende kultur og historie fra en dansk velgørenhedsmedarbejder, der lever og arbejder i landet. Cambodja er et land der har været meget igennem, hvilket har resulteret i at mange mennesker i dag lever i ekstrem fattigdom, uden tilgang til basis fornødenheder som mad, husly, og sundhedshjælp. I løbet af denne aften, vil velgørenhedsarbejder Cecillia Bæk Hansen fortælle om den nuværende situation i Cambodja, de historiske begivenheder der går den forud, samt hvad der kan gøres for at hjælpe den kommende generation af unge Cambodjanere til at få en bedre fremtid.

Derudover vil hun fortælle om sine personlige oplevelser i Cambodja, og om hvordan hun hver dag arbejder for at takle alle de problemer der skaber fattigdom i landet. Et arbejde der kan virke uoverskueligt til tider; men også et arbejde der bringer så meget håb, lys og varme med sig.

Om Cecillia:

I 2019 tog Cecillia for første gang til Sydøstasien for at deltage i en konference om nutidens globale udfordringer. Her mødte hun Cambodjanske Ponheary Ly, som fortalte om sine voldsomme oplevelser under Pol Pot og de Røde Khmers styre af Cambodja i 1990’erne. Et styre der førte en masse død og ødelæggelse med sig, og som stadig har en stor indflydelse på landet i dag.

Cecillia var så fascineret af landets historie at hun dedikerede store dele af sin kandidatuddannelse til at researche fortidens indflydelse på nutiden, samt mulige løsninger på mange af de udfordringer som landet stor overfor i dag. Siden da har hun arbejdet i forskellige velgørenhedsorganisationer i Sydøstasien (primært Cambodja) og er ekstremt passioneret omkring at hjælpe Cambodjas børn og unge med at få lige adgang til uddannelse.

Hendes nuværende arbejde i velgørenhedsorganisationen REACH Siem Reap har givet hende muligheden for at hjælpe med at mere en 270 børn og 140 familier får daglige måltider, samt gratis tilgang til uddannelse, sundhedshjælp og socialrådgivning.

Praktisk info:
Handicap venlige forhold, der vil være mulighed for køb af kolde drikkevarer, kaffe og kage er med i prisen.

Køb billet til foredraget her.
Cambodia Hjemmside
Udviklet af attityde.dk